Frid alla fränder – mitt namn är Boromir Andersson. Jag kallas ibland världens ventilation. Sedan urminnes tider har jag härskat över det jag kallar Grufkontoret. I folkmun kallas det världen och i mina händer håller jag all lycka och välfärd, redo att portionera ut, sprida och fördela. Utan mig och mitt bolag stannar världen, utan mig fråntas invånare välgång och framgång. Att därför se till att behaga Grufkontoret bör vara i ditt högsta intresse. Allt annat vore galenskap och förenat med direkt misär och idioti.

Att därför istället förkovra dig i min visdom kommer hjälpa dig att hamna rätt i det vi kallar livet. Livet är en diffus företeelse innehållandes element direkt beroende av aktiva val hos oss själva. Jag har klättrat högst upp på stegen, sett utsikten där uppifrån och tagit kommando över mitt liv. Få har ens sett tillstymmelsen av det jag, Boromir Andersson, upplevt.

här är en bra ventilation för dig

Ventilera inte bara hem – utan också sinne

Jag ämnar därför att i utbyte mot total lydnad till Grufkontoret lära ut denna livshållning. Det enda som krävs är förståelse av, dedikation till och vördnad för Grufkontorets eviga land. Med hjälp av den kommer din inre ventilation flöda friskare än någonsin tidigare. Det vågar jag nästan lova på rak arm. Dessvärre tillknycklades min högra arm under en jaktolycka i Tashkent under våren 2003. Rakheten föll isär, men andemeningen i liknelsen består än idag.

Grufkontoret tillhandahåller tjänster inom världens alla ting. Jag brukar säga att vi ventilerar själen. Av någon anledning nöjer sig de allra flesta med att blott ventilera hem, ekipage och andra materiella beståndsdelar. Få förser sitt inre med ventilation. Det här faktum gör mig fullständigt rasande med jämna mellanrum. Flera gånger om dagen reser jag mig upp och vrålar i frustration, möbler slängs, rutor krossas, glassburkar hetsäts. Få har någonsin sett mig i det här tillståndet, de flesta tror att Boromir Andersson är en man i besinning. En del har kommit i min väg och därefter mutats för att hålla tyst om detta faktum. Att jag då nu skriver ut det i text kan tyckas vara en dum idé, i och med att min tidigare bergfasta status riskerar att rubbas.

Äntra Grufkontoret – om du vågar

Jag ser det istället som mitt sätt att äntligen ventilera mitt inre på. Det är dags att byta filter där inne – för första gången. Respektera dessa råd och ventilera också du, vänligen. Riskerna förenade med att låta ditt livs inre växa igen är enorma och bör tas på allvar. Jag ämnar därför att ventilera, ty jag härskar över Grufkontoret. Oavsett vilka domäner du regerar över, ventilera. Snart kanske det är för sent.

en ventilation helt enkelt

Mitt namn är Boromir Andersson, kanske framgick det inte tidigare i den här texten och därför vill jag här och nu passa på att ytterligare trycka på detta faktum. Det har dröjt en tid sedan mitt senaste inlägg och jag har en hel del att berätta. Grufkontoret går bättre än någonsin, min makt är större och mitt inflytande över världspolitiken vägrar sina. Du är välkommen att besöka mig, på egen risk. Besökstiderna uppdateras regelbundet på vår hemsida, men ingen är garanterad att få äntra mitt kungarike. Innan du korsar gränsen behöver ditt inre filter granskas – har du frisk ventilation eller ett tillknäppt sinne?

Det sistnämnda bestämmer huruvida du får ansluta dig till mig. Såhär långt har ingen klarat testet.

Godspeed.

Boromir Andersson, VD på Grufkontoret

Kategorier: Nyheter